.

© Copyright – EtableringUtomlands.se
Fel
  • Fel vid laddning av flödesdata.

Etableringutomlands.se är en hemsida fylld med artiklar och handfasta tips till företag som är intresserade av affärsrelationer utanför Sveriges gränser. Det är även en mötesplats för framgångsrika företagare som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter från marknader över hela världen. Etableringutomlands.se är din inspirationskälla vid en utlandsetablering eller då du söker affärspartners i andra länder.

I anslutning till alla länder som är presenterade på hemsidan finns information och kontaktuppgifter till de företag som kan bistå dig vid din utlandsetablering. Oavsett om du är i behov av råd och hjälp rörande juridiska frågor, transportproblem, logistik, finansiering och mycket mer, så har vi företag som kan stå dig till tjänst.

Har du planer på outsourcing av en produkt eller en service? Då kan du finna värdefull information om detta på Etableringutomlands.se. Hemsidan presenterar även en rad exempel på olika svenska företag som framgångsrikt etablerat sig i det land som du är intresserad av.

Hemsidan har sitt ursprung i tidningen Etablering Utomlands som gavs ut för första gången 2005. Etableringutomlands.se lanserades sedan i april två år senare. I Sverige är intresset för globalisering och de affärsmöjligheter som internationaliseringen medför stora. Detta har lett till att många svenska företag tar steget utanför hemmamarknaden.

Då du annonserar på vår hemsida når du en stor del av de företag som är intresserade av att ta steget utanför Sveriges gränser och dessutom utländska företag som är nyfikna på den svenska marknaden.

OM HELLAND CONSULTING AB 

Företaget som ligger bakom Etablering Utomlands heter Helland Consulting AB och är ett svenskt medieföretag som uteslutande arbetar med ”business to business”-kommunikation med ett globalt perspektiv. Vårt eget koncept Etablering Utomlands, som både innefattar en portal samt en tidning, har som syfte att hjälpa företag att minimera sina risker vid en utlandsetablering. Inom Helland Consulting AB har vi en stor tillväxtstrategi, vilket innebär att konceptet Etablering Utomlands kontinuerligt ska utvecklas för att tillgodose vår målgrupps behov. Vår målgrupp är beslutsfattare inom näringslivet.

Helland Consulting AB består av en redaktion och en säljorganisation.

 

Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Helland Consulting AB  

Stockholm - Sverige

Tony Harkén

Tfn: +46 (8) 714 59 50  

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

 

Hemsidan utvecklad genom Bloom

There are not feed items to display.
  • Check if RSS URL is online
  • Check if RSS contains items